🎊 Відзначте наше 16-річчя зі знижкою 16%

happy birthday

Сьогодні для нас у NIC.UA особливий день, ми відзначаємо 16-річчя! Вважаємо, що перемога — найкращий подарунок і бажаємо її всім нам!

Ми підготували для вас ексклюзивний подарунок, щоб висловити подяку за вашу постійну довіру. Скористайтеся знижкою 16% на всі наші послуги за допомогою промокоду 23NHPB.

Ця знижка поширюється на такі послуги:

Акція діє до 30 червня 2023 року.

Але зачекайте, що це ще не все! Нагадуємо вам про наші переваги:

  • Система накопичувальної знижки від 0 до 20%. Кожна покупка наближує вас до постійної максимальної знижки. А якщо перенести домен до NIC.UA, то одразу отримуєте 15% назавжди.
  • Кожна реєстрація або продовження приносить вам бонуси у розмірі 10% від сплаченого рахунку, якими можна сплатити до 25% за наступної оплати послуг. Не нараховується, тільки якщо ви використовували промокод.
  • Використовуючи реферальну програму, ви отримуєте ще 10% з кожної оплати клієнта, що прийшов за вашим посиланням.
  • Безкоштовний домен .PP.UA - був, є і буде безплатним.
  • У пошуку доменів вам обов'язково зустрінеться бандл. Бандл - це спеціальна пропозиція для покупки двох доменів за ціною одного або з дуже великою знижкою.
  • Ви отримаєте промокод на реєстрацію домену в зонах .site/.online/.co.ua/.biz.ua зі знижкою 100%, при оформленні замовлення на будь-який тариф хостингу.

Якщо використовувати ці переваги у комбінації, то ви заощаджуєте більше!

Дякуємо вам за участь у спільній віртуальній подорожі та з задоволенням чекаємо можливості допомагати вам протягом багатьох років й надалі!

*Знижка поширюється тільки на послуги агенції та не поширюється на держмита.