Преміальні доменні імена в доменних зонах .site, .store, .online, .space, .tech та .fun.

Ми раді повідомити, що з березня 2023 року будуть доступні для реєстрації преміальні доменні імена в доменних зонах .site, .store, .online, .space, .tech і .fun.

Під час пошуку нового домену ви можете побачити красиві та короткі домени, позначені як преміум. Тепер у вас є можливість придбати такий домен за допомогою платіжної картки Visa/MC. Раніше ми тільки згадували, що це преміум-домени, але не надавали можливості їх придбати.

Це важлива подія для тих, хто хоче створити унікальний веб-сайт, що запам'ятовується, для свого бізнесу, бренду або особистого користування.

Преміальні доменні імена - це особливі доменні імена, які мають високу цінність завдяки своїй стислості, легкості запам'ятовування та наявності ключових слів. Ці домени відрізняються від звичайних доменів тим, що вони можуть коштувати дорожче, але вони пропонують набагато більший потенціал для створення сильного бренду та успішної присутності в Інтернеті.

Якщо ви хочете посилити свою присутність в Інтернеті, інвестуйте в доменне ім'я преміум-класу. Завдяки зручності придбання таких доменів за допомогою платіжної картки Visa/MC, отримати в свої руки цінне доменне ім'я, що запам'ятовується, ще ніколи не було так просто.

Приклад преміум-домену на нашому сайті:

У NIC.UA ми розуміємо, як важливо мати доменне ім'я, яке вирізняє вас серед інших. Саме тому ми пишаємося тим, що пропонуємо доменні імена преміум-класу в деяких з найбільш затребуваних доменних зон.

Не пропустіть можливість зміцнити свій бренд і створити сильну присутність в Інтернеті. Відвідайте наш сайт сьогодні, щоб знайти і придбати своє ідеальне доменне ім'я преміум-класу!

Накопичувальні знижки, бонусна система знижок та промокоди не поширюються на вартість преміальних доменів.