📝 Оновлення публічного договору.

helloween

Шановні клієнти!

Інформуємо, що в Публічний договір компанії NIC.UA будуть додані нові пункти, які стосуються порядку надання обліку послуг, ціни договору і порядку розрахунку.
⬇️ Зміни набудуть чинності через 10 днів.

3. Порядок надання та обліку послуг
3.11. У разі виникнення негативного балансу на ОР Замовника, надання послуг припиняється. Відновлення надання послуг настає після повного погашення негативного балансу.
3.12. Виконавець визначає активність використання грошових коштів наявних на особистому рахунку Замовника. У випадку відсутності будь-якого руху коштів на ОР Замовника протягом 12 місяців, особовий рахунок Замовника визнається Виконавцем неактивним.
3.13. Якщо особовий рахунок Замовника визнаний Виконавцем неактивним і має позитивний баланс, Виконавець залишає за собою право конвертувати залишок на ОР у бонуси. Правила нарахування бонусів, привілеї та обмеження, що виникають у зв'язку з їх використанням Замовником, доступні за посиланням: https://nic.ua/ru/rewards.

4. Ціна договору і порядок розрахунків
4.9. Замовник автоматично стає учасником бонусної програми. При придбанні послуг на веб-сайті Виконавця, Замовник отримує можливість накопичувати бонуси на бонусному рахунку. Замовник може частково оплатити послуги Виконавця, використовуючи накопичені бонуси на умовах визначених Виконавцем.
4.10. Бонуси не мають готівкового вираження і не можуть бути видані Замовнику в грошовому еквіваленті.


Терміни, які вживаються в документі:
«Бонуси» – віртуальні умовні одиниці, що нараховуються Замовнику за придбанні послуги на веб-сайті Виконавця.
«Бонусна програма» – програма винагороди Замовника, побудована на системі накопичення і використання бонусів на основі спеціального програмного забезпечення.
«Бонусний рахунок» – сукупність облікових та інформаційних даних Замовника щодо кількості нарахованих / списаних бонусів на його поточному балансі


Ви також можете ознайомитися з повною версією Публічного договору.