Заощаджуйте з NIC.UA

save money

Повідомляємо вам про майбутнє підвищення цін у NIC.UA з 1 серпня 2023 року.

У зв'язку з інфляцією та зростаючими витратами на адміністрування доменів ми скоригуємо ціни на такі домени: .SITE, .WEBSITE, .FUN, .TECH та .SPACE.

Перш ніж ці нові ціни набудуть чинності, ми рекомендуємо скористатися поточними тарифами, зареєструвавши або продовживши домени.

Гарною новиною є те, що реєстрація в перший рік для таких доменів, як .FUN, .SITE, .TECH та .SPACE, залишиться з неймовірно низькою ціною від 74,53 ₴ ($1,99). Це також стосується доменів .ONLINE та .STORE. Просто шукайте позначку «PROMO» при пошуку доступних доменів.

Крім того, у вас є фантастична можливість зареєструвати те саме ім'я в різних доменних зонах, і ми надамо другий домен безкоштовно! Наприклад, при реєстрації домену .COM.UA ви отримаєте домен .ONLINE. Так само, якщо ви зареєструєте домен .CO.UA, ви отримаєте домен .STORE без додаткової плати.

ЗАМОВИТИ ДОМЕН ЗАРАЗ

Й ще – при замовленні будь-якого з наших пакетів хостингу ви отримаєте промокод для реєстрації одного з наступних доменів - .SITE, .ONLINE, .CO.UA або .BIZ.UA — безкоштовно!

ЗАМОВИТИ ХОСТИНГ ЗАРАЗ

Зауважте, що ці акції не поширюються на преміум-домени.