Як захистити свій акаунт 🔐

helloween

Як сформовано захист веб-ресурсів на NIC.UA?

1. Реєстраційні дані клієнтів — ваші автентифікаційні дані зашифровані та розподілені у хмарах по всьому світу.
2. Хмарні сервери DNS — коли ви використовуєте NS від NIC.UA, ваші домени обслуговуються на десятках різних серверів імен по всьому світу. Їхня кількість може збільшуватися залежно від навантажень, при цьому вам не потрібно нічого робити додатково.
3. Географія хостинг-серверів — сервери хостингу розміщені як в Україні, так і у найкращих дата-центрах Європи. Якщо ваш сайт розташований в Україні і ви хочете перенести його в Європу, просто зв'яжіться з нами, і ми перенесемо ваш ресурс.
4. Додаткова копія в Dropbox™ для бізнесу — всі резервні копії сайтів клієнтів збережені не лише на серверах резервних копій, але й автоматично зберігаються у хмарному сховищі to Dropbox™.
5. Двофакторна автентифікація (2FA) — використовуйте Google Authenticator™ або Authy™ для забезпечення безпеки доступу до облікового запису. Якщо ваш обліковий запис ще не захищений двофакторною авторизацією — увімкніть для свого акаунта зараз.
6. Повідомлення у Telegram та Viber — не дозволять забути про своєчасне продовження замовлень. Підключити повідомлення можна у налаштуваннях акаунта.
7. Автоматичне продовження послуг — якщо у вас ще не включено автопродовження — зробіть це зараз у власному кабінеті. Прив'яжіть платіжну картку або поповніть особовий рахунок, щоб замовлення продовжувалися автоматично. Переконайтеся, що галочка "автопродовження" встановлена для відповідного замовлення.
8. Висококласна підтримка — наша команда підтримки відповість на всі ваші запитання та вирішить усі задачі, якими б складними вони не були.

Нагадуємо вам про лютневу акцію, де можна отримати домен+хостинг у подарунок та отримати кешбек 30%.