Відзначайте День святого Валентина разом із NIC.UA!

Що б не відбувалося в Україні, ми бажаємо вам дня, сповненого коханням і щастям, і команда NIC.UA приготувала для вас особливий сюрприз.

Ми сховали пасхалку на нашому веб-сайті, і чекаємо не дочекаємося, коли ж ви її знайдете.

Якщо ви шанувальник полювання за скарбами та випробувань, — вам точно сподобається ця гра. І ось перша підказка як знайти пасхалку: просто спробуйте зареєструвати нове доменне ім'я.

Що ви отримаєте за знайдену пасхалку?
Майже необмежену кількість доменних імен .CO.UA та .BIZ.UA і абсолютно безкоштовно на цілий рік! Але є одна заковика: щоб мати право на участь, у вашому обліковому записі мають бути минулі замовлення на платні доменні імена.

Готові розпочати пошук?
Ми не хочемо давати занадто багато натяків, але ось секрет: Якщо у вашому акаунті є чинне або призупинене платне доменне ім'я, ви отримаєте безкоштовну реєстрацію того ж імені в доменній зоні .CO.UA або .BIZ.UA на один рік. А ціна зміниться на 0 тільки на останньому кроці перед вибором способу оплати.

Якщо ви не можете знайти пасхалку, перевірте свою електронну пошту — ми надіслали вам туди детальніші підказки.

Приєднуйтесь до веселощів у цей День святого Валентина разом із NIC.UA та вдалого полювання!

Відмова від відповідальності: щоб мати право на участь, у вашому обліковому записі має бути будь-яке попереднє замовлення на платні доменні імена, навіть зі статусом «закрито»; будь-які безкоштовні доменні імена, такі як .pp.ua, не підходять для отримання безкоштовного доменного імені. Вартість зміниться на 0 тільки якщо замовлення оформлено на 1 рік та ім'я відповідає будь-якому попередньому замовленню на платне доменне ім'я. Ця кампанія може бути зупинена будь-коли без додаткового повідомлення.